Показать сообщение отдельно
Старый 26.07.2023, 04:11 #790
credo credo вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 13.09.2014
Сообщений: 1 647
Спасибо: 544
Поблагодарили 1 127 в 700 сообщениях
33680
По умолчанию

Щодо актуалізації тарифів з 01.08.2023



Компанія Volia постійно розвивається, щоб надавати краще своїм абонентам. Так, за минулі кілька місяців ми значно розширили перелік каналів у більшості тарифних планів та додали світові канали Discovery Science HD, Animal Planet HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Ісландія, Армія ТБ, 6 соток.

Окрім цього, повідомляємо, що з 01.08.2023 компанія оновлює деякі тарифні плани, наповнюючи їх спеціальними пропозиціями і додатковим контентом. Тому абонентам будуть запропоновані нові сучасні тарифи з оновленим наповненням. Зокрема, залежно від тарифу та технології підключення, абоненти отримають доступ до додаткових телеканалів, в тому числі до безмежного світу пригод на всіх каналах групи Discovery, можливість переглядати топові спортивні події на pop-up-каналах Megogo Футбол та Setanta, де вже зовсім скоро стартують футбольні єврокубки та провідні європейські спортивні події. А також є можливість без доплат замовити підвищення швидкості інтернету до 200 Мб\с або доступ до преміальних онлайн бібліотек. Музичних новинок та світових хітів у добірці Love music, Kids light, що потішить наймолодших глядачів або TOP Films, де кожен знайде популярні фільми на будь який смак. А для поціновувачів спортивних подій на вибір доступно аж декілька пакетів з топовими подіями футболу, NBA, Формула 1 та ін. Більше того вищезгадані канали Megogo Футбол тепер будуть доступні і абонентам ЦТВ.

Окрім цього, наші абоненти можуть отримати новітнє обладнання у вигідну розстрочку та перетворити світ старий телевізор на Smart TV, що відкриє доступ до телебачення у високій якості та наших топових кіно колекцій, серіалів та ТВ шоу.

До того ж до 30.07.2023 ви маєте право обрати будь-який інший доступний для підключення тариф. Якщо ж ви не оберете самостійно тарифний план до цієї дати, з 01.08.2023 послуги надаватимуться за новим тарифом.

Наголошуємо, що вищезазначені зміни не стосуються тих абонентів, у яких вже відбулась зміна тарифів у 2023 році.

Нагадуємо, що наші спеціалісти працюють у режимі 24/7 задля надання послуг, аби всі наші співвітчизники могли працювати, навчатися й були на зв’язку з рідними та близькими. Також ми інвестували понад 70 млн грн в енергонезалежність для забезпечення наших абонентів надійним та якісним зв’язком.

Ми продовжуємо невпинно підвищувати якість послуг та обслуговування і робити все можливе для нашої України та спільної перемоги!

Все буде Україна!
credo вне форума   Ответить с цитированием